تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری
تخممرغها، پاپریكا و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. تابهی نچسبی را به قطر 24 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه تخممرغ را بیفزائید و دو طرف املت را سرخ كنید تا طلائی رنگ شود.
سپس املت را از تابه درآورید و آن را روی سلیفون بگذارید و صبر كنید تا كاملا خنك شود.
حالا روی املت خنك شده، پنیر خامهای بمالید و برگهای ریحان را رویش بچینید.
فلفل دلمهای و سیبزمینی سرخكرده را نیز بیفزائید و املت را به كمك سلیفون بپیچید و رول كنید. اكنون رولت را دستكم 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید تا آمادهی مصرف شود. اینك رولت را به اندازهی دلخواه ببرید و میل كنید.
روش تهیهی سیبزمینی سرخكرده: پوست سیبزمینیها را بگیرید و خلالی خرد كنید و با آب سرد بشوئید. آنگاه سیبزمینیها را روی پارچهی تمیزی پهن كنید و بگذارید كاملا خشك شوند.
سپس روغن را در تابه بریزید و سیبزمینی را در آن سرخ كنید. حالا سیبزمینی را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و رویشان نمك و پاپریكا بپاشید.