Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

رولت‌ تخم مرغ با سیب‌زمینی سرخكرده

رولت‌ تخم مرغ با سیب‌زمینی سرخكرده

shooroshirin5

0 0

آسان

3 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 6 عدد درشت

 

پاپریكا یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر خامه‌ای 6 قاشق سوپخوری

 

برگ ریحان 15 گرم

 

فلفل دلمه‌‌ای رنگی، ‌خلالی خرد كرده یك نصفه

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سیب‌زمینی سرخكرده

 

سیب‌زمینی 1 عدد كوچك

 

روغن سرخ‌كردنی 2 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

 

پاپریكا 1 پینچ

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری

 

تخم‌مرغ‌ها، پاپریكا و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. تابه‌ی نچسبی را به قطر 24 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و دو طرف املت را سرخ كنید تا طلائی رنگ شود.

سپس املت را از تابه درآورید و آن را روی سلیفون بگذارید و صبر كنید تا كاملا خنك شود.

حالا روی املت خنك شده، پنیر خامه‌ای بمالید و برگ‌های ریحان را رویش بچینید.

فلفل دلمه‌ای و سیب‌زمینی سرخكرده را نیز بیفزائید و املت را به كمك سلیفون بپیچید و رول كنید. اكنون رولت را دست‌كم 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید تا آماده‌ی مصرف شود. اینك رولت را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و میل كنید.

روش تهیه‌ی سیب‌زمینی سرخكرده: پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و خلالی خرد كنید و با آب سرد بشوئید. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را روی پارچه‌ی تمیزی پهن كنید و بگذارید كاملا خشك شوند.

سپس روغن را در تابه بریزید و سیب‌زمینی را در آن سرخ كنید. حالا سیب‌زمینی را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و رویشان نمك و پاپریكا بپاشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع رولتآموزش رولتآشپزی با تخم مرغغذا با تخم مرغرولت‌ تخم مرغ با سیب‌زمینی سرخكردهرولت تخم مرغ تعداد بازديد: 3512 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است