تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سرور چاووشی
پوست گوجهفرنگیها را بگیرید و مكعبی خرد كنید. فلفل دلمهای را نیز كبابی كنید و پوستش را بگیرید و خرد كنید. آنگاه كدو را با اندكی نمك و فلفل در 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید.
سپس فلفل دلمهای را بیفزائید و به آرامی مخلوط نمائید. حالا مخلوط كدو و فلفل را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. باقیمانده روغن زیتون را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و فلفل چیلی را بیفزائید و تفت دهید.
اكنون میگو، سیر و آبلیمو را بیفزائید و تفت دهید. حال گوجهفرنگیها را به آن بیفزائید و بگذارید آبش كشیده شود. اینك آن را به مخلوط كدو و فلفل بیفزائید و نمك و فلفل بزنید. آنگاه خوراك میگو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با جعفری بیارائید.