آشپزباشی
ابتدا تابه مناسبی را چرب كنید و روی اجاق بگذارید. بعد 2 برگ از ژامبونها را كف تابه بیندازید. تاحرارت مختصری ببینند. سپس پنیر پیتزای ورقهای را روی ژامبونها قرار دهید تا پنیر نرم شود، آنگاه ژامبون دوم را روی آنها قرار دهید و با كفگیر یا كاردك برگردانید تا ژامبونهای دوم هم حرارت مختصری ببینند.
بعد از روی حرارت بردارید، رول كنید و در نان باگت قرار دهید. در ضمن میتوانید رولت ژامبون با پنیر را به صورت رولهای كوچكتر و با اشكال گوناگون برش بزنید و همراه با سس و مخلفات دلخواه میل كنید.
یادآوری: در این ساندویچ، میتوانید از هر دو نوع ژامبون (گوشت و مرغ) استفاده كنید. زیرا هم خوشمزهتر خواهد شد و هم ظاهر زیباتری خواهد داشت.