Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 09:50

كلوچه‌های گوشت و كاری

كلوچه‌های گوشت و كاری

shooroshirin6

0 0

متوسط

36 نفر

مواد مورد نیاز

 خمیر فیلو 2 ورق به اندازه 22×35 سانتیمتر

 

كره آبكرده به میزان لازم

 

مواد لازم میانی:

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای قرمز، خرد كرده 1 عدد

 

سیر له كرده 2 حبه

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

زردآلوی خشك خرد كرده یك دوم پیمانه

 

پودر كاری دو و یك دوم قاشق چایخوری

 

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

نمك یك دوم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك چهارم قاشق چایخوری

 

آب 80  میلی لیتر (یك سوم پیمانه)

 

سركه 2 قاشق چایخوری

 

جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

روی خمیر‌های فیلو كره بمالید و آن‌ها را روی هم قرار دهید. آن‌گاه خمیر را از درازا به سه قسمت تقسیم كنید تا سه نوار به عرض هفت و نیم سانتیمتر داشته باشید. حالا یك قاشق سوپخوری از مواد میانی روی هر خمیر قرار دهید و خمیر را به شكل مثلث بپیچید (مانند سمبوسه).

اكنون پیراشكی‌ها را در سینی فر بچینید، رویشان كره بمالید و به مدت تقریبی 18-20 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شوند، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون پیراشكی‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و گرم میل كنید.

روش تهیه مواد میانی: روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای، سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید.

حالا گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر كند. سپس زردآلو، كاری، رب گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را افزوده و یك دقیقه تفت دهید. اكنون آب را بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد و آبش كشیده شود.

اینك سركه و جعفری را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. همینكه این مواد خنك شد، آن را مصرف كنید.

 

برچسب ها: کلوچهپیراشکی گوشتكلوچه‌های گوشت و كاریکلوچه گوشتکلوچه کاری تعداد بازديد: 1385 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟