تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
روی خمیرهای فیلو كره بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. آنگاه خمیر را از درازا به سه قسمت تقسیم كنید تا سه نوار به عرض هفت و نیم سانتیمتر داشته باشید. حالا یك قاشق سوپخوری از مواد میانی روی هر خمیر قرار دهید و خمیر را به شكل مثلث بپیچید (مانند سمبوسه).
اكنون پیراشكیها را در سینی فر بچینید، رویشان كره بمالید و به مدت تقریبی 18-20 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شوند، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون پیراشكیها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و گرم میل كنید.
روش تهیه مواد میانی: روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه فلفل دلمهای، سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید.
حالا گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر كند. سپس زردآلو، كاری، رب گوجهفرنگی، نمك و فلفل را افزوده و یك دقیقه تفت دهید. اكنون آب را بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد و آبش كشیده شود.
اینك سركه و جعفری را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. همینكه این مواد خنك شد، آن را مصرف كنید.