گروه آشپزی
در تابه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آنگاه ادویهها را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود.
حال سیبزمینی، نخودفرنگی و اسفناج را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس نمك و فلفل را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا مواد سرد شود.
اینك خمیر فیلو را به شكل مستطیل به اندازه 9×15 سانتیمتر ببرید و هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مخلوط فراهمكرده وسط آن بریزید و خمیر را بپیچید. حالا سمبوسهها را در روغن فراوان سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
آنگاه سمبوسهها را برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید و با سس گوجهفرنگی میل كنید.