Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 08:24

پای مرغ و كاری

پای مرغ و كاری

shooroshirin6

0 0

سخت

6 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 250 گرم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

زیره آسیاب كرده1 قاشق چایخوری

 

كره سرد و خرد كرده 125 گرم

 

تخم مرغ همزده 1 عدد

 

آب سرد 2-3 قاشق سوپخوری

 

شیر برای روی خمیر  به میزان لازم

 

مواد لازم میانی:

 

كره 40 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

پودر كاری 2 قاشق سوپخوری

 

زیره 1 قاشق چایخوری

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

آب مرغ  375 میلی لیتر (یك و یك دوم پیمانه)

 

خامه صبحانه 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

 

سیب زمینی پخته و خرد كرده 200 گرم

 

مرغ پخته و خرد كرده 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

آرد، زردچوبه، زیره و كره را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و 15 ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خرده‌نان درآید. آن‌گاه تخم‌مرغ و به میزان لازم آب سرد به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مواد خمیر شود.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا آن را در كیسه نایلونی بگذارید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اكنون خمیر را دو قسمت كنید و یكی از آن‌ها را با وردنه باز كنید و در قالب پای به اندازه 23 سانتیمتر قرار دهید به گونه‌ایكه كف و دیواره قالب را بپوشاند. سپس مواد میانی فراهم كرده را درون خمیر بریزید. اینك خمیر باقیمانده را نیز باز كنید و آن را روی مواد میانی قرار دهید.

حالا اضافی خمیر را با چاقوی تیز ببرید و روی خمیر شیر بمالید. آن‌گاه پای را به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه پای طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مواد میانی:  كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه كاری و زیره را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس آرد را افزوده و 30 ثانیه تفت دهید.

حالا تابه را از روی حرارت بردارید و آب مرغ را كم‌كم بیفزائید و پیوسته هم بزنید. اكنون تابه را دوباره روی حرارت بگذارید و سس را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

اینك خامه، سیب‌زمینی، مرغ، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه صبر كنید تا این مخلوط خنك شود و بعد آن را مصرف كنید.  

 

برچسب ها: آموزش پایانواع پایپای مرغ و كاریپای مرغپای کاری تعداد بازديد: 1357 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است