تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
آرد، زردچوبه، زیره و كره را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و 15 ثانیه دستگاه را روشن كنید تا مواد به شكل خردهنان درآید. آنگاه تخممرغ و به میزان لازم آب سرد به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مواد خمیر شود.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا آن را در كیسه نایلونی بگذارید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را دو قسمت كنید و یكی از آنها را با وردنه باز كنید و در قالب پای به اندازه 23 سانتیمتر قرار دهید به گونهایكه كف و دیواره قالب را بپوشاند. سپس مواد میانی فراهم كرده را درون خمیر بریزید. اینك خمیر باقیمانده را نیز باز كنید و آن را روی مواد میانی قرار دهید.
حالا اضافی خمیر را با چاقوی تیز ببرید و روی خمیر شیر بمالید. آنگاه پای را به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه پای طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی: كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. آنگاه كاری و زیره را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس آرد را افزوده و 30 ثانیه تفت دهید.
حالا تابه را از روی حرارت بردارید و آب مرغ را كمكم بیفزائید و پیوسته هم بزنید. اكنون تابه را دوباره روی حرارت بگذارید و سس را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.
اینك خامه، سیبزمینی، مرغ، نمك و فلفل را بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه صبر كنید تا این مخلوط خنك شود و بعد آن را مصرف كنید.