Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

برگر بوقلمون با قارچ و پنیر

برگر بوقلمون با قارچ و پنیر

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

سویا با طعم جوجه 100 گرم

 

سركه 100 میلی‌لیتر

 

آب 100 میلی‌لیتر

 

نمك به میزان لازم

 

گوشت بوقلمون چرخكرده 500 گرم

 

قارچ 250 گرم

 

نان باگت 50 گرم

 

شیر 50 میلی‌لیتر

 

پیاز رنده‌كرده و آب‌گرفته 1 عدد درشت

 

پنیر پارمزان رنده كرده 150 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

روغن یا كره 50 گرم

 

سس گوجه‌فرنگی به مقدار لازم

 

جعفری و گشنیز خردكرده 100 گرم

 

كنجد بو داده 150 گرم

آشپزباشی- مرضیه فولادی

 

ابتدا سویا را در مخلوط سركه، آب و كمی نمك، به مدت نیم‌ساعت بخیسانید. بعد در صافی بریزید و كاملاً بفشارید.

سپس گوشت بوقلمون را همراه با قارچ و نان باگت- كه در شیر خیسانده‌اید- چرخ كنید.

پیاز، پنیر، نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران را به آن بیفزائید و خوب ورز دهید.

حالا مایه را به 8 قسمت مساوی تقسیم و گلوله كنید.

اكنون كف ماهیتابه‌ی مناسبی (تا حد امكان چدنی)را  مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.

سپس هر كدام از گلوله‌ها را در دست صاف، گرد و یكنواخت پهن كنید.

اینك برگرها را سرخ نمائید.

بعد دو طرف هر یك را كمی سس بمالید و 4 عدد آن را در مخلوط جعفری و گشنیز، 4 عدد دیگر را در كنجد بوداده بغلتانید، در ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با قارچآشپزی با پنیربرگر بوقلمونانواع برگرآموزش برگرآشپزباشیآشپزی با ماکیان تعداد بازديد: 2121 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است