آشپزباشی- مرضیه فولادی
ابتدا سویا را در مخلوط سركه، آب و كمی نمك، به مدت نیمساعت بخیسانید. بعد در صافی بریزید و كاملاً بفشارید.
سپس گوشت بوقلمون را همراه با قارچ و نان باگت- كه در شیر خیساندهاید- چرخ كنید.
پیاز، پنیر، نمك، فلفل، زردچوبه و زعفران را به آن بیفزائید و خوب ورز دهید.
حالا مایه را به 8 قسمت مساوی تقسیم و گلوله كنید.
اكنون كف ماهیتابهی مناسبی (تا حد امكان چدنی)را مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.
سپس هر كدام از گلولهها را در دست صاف، گرد و یكنواخت پهن كنید.
اینك برگرها را سرخ نمائید.
بعد دو طرف هر یك را كمی سس بمالید و 4 عدد آن را در مخلوط جعفری و گشنیز، 4 عدد دیگر را در كنجد بوداده بغلتانید، در ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را تزئین نمائید.