تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم نویدی زاده
قابلمه مناسبی را از آب پر کنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آنگاه سیبزمینی و پیاز را در آب جوش بریزید و 20 دقیقه بپزید تا قدری نرم شوند. سپس آنها را در صافی بریزید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
حالا بادمجان و فلفلهای دلمهای را 2 دقیقه در آب جوش بپزید. اینک خیار، سبزیجات، پنیر، هلو و قارچ را در ظرف مناسبی بریزید و روغن زیتون، آویشن، رزماری و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مواد مزهدار کرده را به سیخ فلزی بکشید و روی منقل یا گریل برشته کنید. اکنون کباب سبزیجات را با سس ماست میل کنید.
روش تهیه سس ماست: خیار و نمک را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و 3 ساعت در یخچال نگه دارید.
آنگاه آب خیار را بگیرید و دور بریزید. سپس خیار، ماست، خامه، آبلیمو، شوید، نمک، فلفل و سیر را با هم مخلوط کنید و آن را تا هنگام مصرف در یخچال نگه دارید.