آشپزباشی - سرمه جلیلی
فر را با دمای185 درجه سانتیگراد گرم کنید. آنگاه سینی مناسبی را انتخاب کنید و رویش را فویل بپوشانید و با روغن زیتون چرب کنید تا کتف مرغ به آن نچسبد.
آنگاه کتفها را روی سینی فر بچینید (قسمتی که پوست دارد به طرف پایین باشد) و سس را روی آن بریزید.
سپس سینی را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
بعد از این زمان با یک انبر بال ها رابرگردانید، طوریکه قسمت پوست دار آن رو به بالا قرار گیرد و ۱۰ دقیقه دیگر مرغ ها را داخل فر بگذارید تاخوب سرخ و طلایی رنگ شوند.
حالا بال های کبابی را در ظرف مناسبی گذاشته و با باقی مانده سس مخلوط کنید.
اینک پیازچه را روی بال های سوخاری پاشیده و سرو نمائید.
روش تهیه سس:
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.