تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آنگاه پوست و دانه گوجهفرنگیها را بگیرید و ریز خرد كنید. سپس آن را به مخلوط سیر و پیاز بیفزائید و 10 دقیقه، بپزید.
حالا این مخلوط را در دستگاه غذاساز پوره كنید. زیره و آب مرغ را نیز بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایه صاف و یكنواختی حاصل شود.
حالا این مخلوط را درون قابلمه بزرگی بریزید، پودر بادام را اضافه كنید و 2-3 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. اكنون خامه، نمك، فلفل و میگوها را نیز درون قابلمه بریزید و 2-3 دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید.
اینك خوراك میگو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید، با گشنیز و پیازچه بیارائید و در صورت دلخواه با برنج میل كنید.