آشپزباشی- مرضیه فولادی
ابتدا بوقلمون، سیر، سیبزمینی و یك عدد تخممرغ را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و قدری از زعفران در كاسهی مناسبی بریزید و كاملاً مخلوط سازید و ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند.
حالا یك عدد تخممرغ باقیمانده، شیر، كمی نمك و زعفران باقیمانده را مخلوط نمائید.
اینك هر بار از مایه ی فراهمكرده، یك گلوله بردارید و در دست به صورت انگشتی شكل دهید.
بعد در شیر و تخممرغ بزنید و در مخلوط خرده نان و بادام زمینی كاملاً بغلتانید.
سپس در روغن سرخ كنید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.