تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافن را چرب نمائید. پیاز سرخكرده را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.
آنگاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید. بعد آن را كنار بگذارید تا خنك شود. حالا تخممرغها را در كاسهی مناسب و بزرگی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.
فلفل دلمهای، نمك، پودر سیر، فلفل سیاه، آرد و بیكینگپودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس گوشت و پنیر را نیز بیفزائید و خوب هم بزنید تا مایهی یكدستی حاصل شود.
اكنون مایهی فراهم كرده را در قالبهای مافن بریزید به گونهای كه یكسوم از حجمشان پر شود.
حالا مافن تخممرغ و گوشت را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر بپزید.