تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
2 قاشق چایخوری نمك، برگ بو، آویشن، سیر و فلفل را همراه با یك لیتر آب در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.
آنگاه سركه را بیفزائید و 5 دقیقهی دیگر، بجوشانید.
اكنون ماهی را بیفزائید و 5 دقیقه یا تا زمانیكه پوست ماهی از آن جدا شود، بپزید.
سپس ماهی را در صافی بریزید، سیر را نگه دارید ولی سبزیها و دانههای فلفل را دور بریزید.
حالا تیغ و پوست ماهی را بگیرید و همراه با سیر در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.
اینك روغن زیتون را قطره قطره به پورهی فراهمكرده بیفزائید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه ماهی دودی را نیز به كمك چنگال پرك پرك كنید و آن را به پاته بیفزائید.
حالا به آن نمك و فلفل بزنید و در ظرف مناسبی بریزید، رویش را با سلیفون بپوشانید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.