تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش
سیبزمینی، تخممرغ و پیازچه را در كاسه مناسبی بریزید، زردچوبه را بیفزائید و مواد را اندكی ورز دهید. آنگاه كره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید.
پیاز را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس پوست و تیغ ماهی را بگیرید و خرد كنید و همراه با زرشك به پیاز بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید. اینك گشنیز، ادویهی كاری، نمك و فلفل را نیز بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید.
اكنون روغن را در تابه بریزید و روی اجاق داغ كنید. آنگاه هر بار به اندازه پرتقال از مایه سیبزمینی بردارید و در دست گرد كنید. قدری از مخلوط ماهی را در میان آن قرار دهید و به شكل توپ در آورید.
آنگاه رویش را تخت كنید و در آرد بغلتانید و در روغن سرخ كنید. حالا كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با لیمو و گشنیز بیارائید و میل كنید.