تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم نویدی زاده
بوقلمون، خردهنان، تخممرغ، 1 قاشق سوپخوری از سس خردل، كاری، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه از این مخلوط 4 برگر درست كنید.
روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا دو طرف برگرها را در روغن سرخ كنید. سپس روی هر نان قدری از سس فراهم كرده بمالید و برگر را رویش قرار دهید و ساندویچ را با گوجهفرنگی و خیارشور بیارائید.
یادآوری: برای تهیه سس؛ سس مایونز و باقیمانده سس خردل را با هم مخلوط كنید.