تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی
ماهی را چرخ كنید و یا در دستگاه غذاساز پوره نمائید. نان را 10 دقیقه در شیر بخیسانید و بفشارید تا شیر اضافی از آن جدا شود. آنگاه ماهی و نان خیسانده را در ظرف مناسبی بریزید، جعفری، یك عدد تخممرغ، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا چسبندگی لازم را به دست آورد.
حالا هر بار اندكی از این مایه بردارید و به شكل سوسیس، به طول 10 سانتیمتر و قطر 2/5 سانتیمتر در آورید. سپس سوسیسهای فراهم كرده را در آرد، تخممرغ باقیمانده و خرده نان بغلتانید و در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند.
اكنون سوسیسها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و برای پذیرائی در بشقاب مناسبی بچینید. اینك سوسیس ماهی را با جعفری، لیمو و پاپریكا بیارائید.