Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 16:31

سوسیس ماهی

سوسیس ماهی

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ ماهی (دلخواه)  375 گرم

 

نان همبرگری كوچك  1 عدد

 

شیر  75 میلی‌لیتر (5 قاشق سوپخوری)

 

جعفری خردكرده  یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ همزده  2 عدد

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

آرد 50 گرم

 

خرده نان 50 گرم

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

جعفری برای تزئین به میزان لازم

 

لیمو برای تزئین به میزان لازم

 

پاپریكا برای پاشیدن روی سوسیس به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی

 

ماهی را چرخ كنید و یا در دستگاه غذاساز پوره نمائید. نان را 10 دقیقه در شیر بخیسانید و بفشارید تا شیر اضافی از آن جدا شود. آن‌گاه ماهی و نان خیسانده را در ظرف مناسبی بریزید، جعفری، یك عدد تخم‌مرغ، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا چسبندگی لازم را به دست آورد.

حالا هر بار اندكی از این مایه‌ بردارید و به شكل سوسیس، به طول 10 سانتیمتر و قطر 2/5 سانتیمتر در آورید. سپس سوسیس‌های فراهم كرده را در آرد، تخم‌مرغ باقیمانده و خرده نان بغلتانید و در روغن سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند.

اكنون سوسیس‌ها را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود و برای پذیرائی در بشقاب مناسبی بچینید. اینك سوسیس‌ ماهی را با جعفری، لیمو و پاپریكا بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزی با ماهیسوسیس ماهیآشپزی با سوسیسطرز تهیه سوسیس ماهیمواد اولیه سوسیس ماهیانواع غذا با ماهی تعداد بازديد: 1514 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است