Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

برگر مـرغ با سس پِستو

برگر مـرغ با سس پِستو

shooroshirin7

0 1

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله مرغ ریز خردكرده 500 گرم

 

نان خشك كوبیده 60 گرم

 

فلفل دلمه‌ای خردكرده یك نصفه

 

پیاز رنده‌كرده 1 عدد متوسط

 

سفیده تخم‌مرغ 1 عدد

 

نان برگر 4 عدد

 

شاهی یا كاهو به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی 2 عدد

 

مواد لازم جهت تهیه‌ سس پستو:

 

ریحان یك دسته كوچك

 

دانه‌ ‌صنوبر 2 قاشق سوپخوری

 

پنیر پارمسان یك قاشق سوپخوری

 

سیر 2 حبه

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

در ظرف مناسبی، مرغ، نان كوبیده، فلفل دلمه‌ای، پیاز و سفیده تخم‌مرغ را بریزید و سس پستو را نیز به آن بیفزائید و مواد را هم بزنید تا مایه‌ نرم و یكدستی به دست آید.

حالا آن را به چهار قسمت تقسیم سازید. هر قسمت را در دست گرد كنید، به صورت برگر درآورید و در مقدار كمی روغن سرخ نمائید.

 اكنون نان‌های برگر را از وسط دو نیم كنید و مقداری برگ شاهی یا كاهو روی آن قرار دهید و برگرهای آماده را روی كاهو بگذارید و با یك برش گوجه‌فرنگی و فلفل‌سیاه بیارائید و میل نمائید.

روش تهیه سُس پستو: ریحان، دانه‌ صنوبر، پنیر پارمسان، سیر و روغن زیتون را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

یادآوری: دانه‌ صنوبر همان چلغوز است و چنانچه در دسترس نبود می‌توانید به جای آن از بادام استفاده كنید.

 

برچسب ها: انواع برگرسس پستوآموزش برگربرگر مرغبرگر مـرغ با سس پِستوفست فود تعداد بازديد: 1444 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است