آشپزباشی- فاطمه درویش
در ظرف مناسبی، مرغ، نان كوبیده، فلفل دلمهای، پیاز و سفیده تخممرغ را بریزید و سس پستو را نیز به آن بیفزائید و مواد را هم بزنید تا مایه نرم و یكدستی به دست آید.
حالا آن را به چهار قسمت تقسیم سازید. هر قسمت را در دست گرد كنید، به صورت برگر درآورید و در مقدار كمی روغن سرخ نمائید.
اكنون نانهای برگر را از وسط دو نیم كنید و مقداری برگ شاهی یا كاهو روی آن قرار دهید و برگرهای آماده را روی كاهو بگذارید و با یك برش گوجهفرنگی و فلفلسیاه بیارائید و میل نمائید.
روش تهیه سُس پستو: ریحان، دانه صنوبر، پنیر پارمسان، سیر و روغن زیتون را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.
یادآوری: دانه صنوبر همان چلغوز است و چنانچه در دسترس نبود میتوانید به جای آن از بادام استفاده كنید.