تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
برگهای زمخت روی كلم را جدا كنید و یك عدد از آنها را نگه دارید. آنگاه قسمت سفت ته كلم را ببرید و با قاشق، داخل كلم را خالی كنید.
حالا قسمتهای خارج شدهی كلم را ریز خرد كنید و در 2 قاشق سوپخوری از روغن زیتون تفت دهید. باقیماندهی روغن زیتون را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
پیازچه را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را اضافه كنید و 10 دقیقه، تفت دهید. اكنون نمك، فلفل، پاپریكا، جعفری و برنج را نیز بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
حالا تابه را از روی حرارت بردارید. اكنون برگ كلمهای خرد كرده را با 2 قاشق سوپخوری از رب گوجهفرنگی، رب فلفل قرمز و نمك مخلوط كنید و آن را به مخلوط گوشت و برنج بیفزائید و هم بزنید.
آنگاه مخلوط فراهم كرده را درون كلم بریزید و رویش را با برگ كلم بپوشانید. سپس در قابلمهی بزرگی، تا نیمه آب بریزید و كلم را در آن قرار دهید.
باقیماندهی رب گوجهفرنگی را با 50 میلیلیتر آب، نمك و آبلیمو مخلوط كنید و روی كلم بریزید. در قابلمه را ببندید و كلم را یك ساعتونیم بپزید. اینك كلم پر كرده را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی قرار دهید.