تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
آرد و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان، كره را با آرد مخلوط سازید تا به شكل خرده نان درآید. سپس آب را كمكم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی بهدست آید.
خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و دست كم 4 ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر پهن كنید و با برشگر به قطر 13 سانتیمتر برش بزنید و در قالب تارتلت به قطر 11 سانتیمتر پهن كنید به گونهایكه کف و دیواره قالب را بپوشاند.
اکنون روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نکند! سپس قالبهای تارتلت را در سینی بچینید و خمیرکیش را به مدت تقریبی 7 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
اینک تارتلتها را با مواد میانی فراهم كرده، پر كنید و دوباره آنها را به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیکه رویشان طلائی رنگ شود، در فر بپزید.
روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آنگاه كدو را بیفزائید و تفت دهید.
حالا آرد، بیكینگپودر و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. تخممرغها را در ظرف دیگری بریزید و خوب هم بزنید تا كاملا یكدست شود. حالا كدو، تخممرغها، مخلوط آرد، پنیر و چیلی را با هم مخلوط كنید.