تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
فتوچینی را در آبجوش دارای نمك بجوشانید تا بپزد و بعد آن را در صافی بریزید.
آنگاه فیله را خلالی خرد كنید و همراه با سیر و پیاز در قدری روغن زیتون، تفت دهید.
سپس قارچ را بیفزائید و بعد از چند دقیقه آرد و كره را اضافه كنید و همهی مواد را خوب تفت دهید.
حالا آب گوشت را بیفزائید و قدری نمك و فلفل به آن بزنید. اكنون سس را بجوشانید تا اندكی غلیظ شود.
اینك آبلیمو را به سس بیفزائید و آن را روی فتوچینی بریزید و در صورت دلخواه با مخلوط سبزی پخته میل كنید.