آشپزباشی- ماه منیر نوری
تخم مرغها، هر دو پنیر، آرد، كنجد و پیازچه را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
آنگاه روی مخلوط را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس هر بار به اندازهی 2 قاشق چایخوری از این مایه بردارید و به شكل بیضی درآورید و در كنجد اضافی بغلتانید.
حالا كراكتها را در ظرف مناسبی بچینید و به مدت تقریبی یك ساعت، در یخچال نگه دارید. بعد آنها را در روغن داغ سرخ كنید تا طلائیرنگ شوند.
اكنون كراكتها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود. بعد را در ظرف مناسبی بچینید و نوش جان نمائید.
نكتهی خواندنی
كلسیم از املاح معدنی موجود در كنجد است. بنابراین مصرف كنجد در پیشگیری از پوكی استخوان و كاهش چگالی اسخوان مفید میباشد.