آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
در كاسه مناسب مایكروویو عسل، خردل، آبلیمو و رزماری را بریزید و در مایكروویو بگذارید. آنگاه دستگاه را با قدرت 100درصد، به مدت 2 دقیقه روشن كنید.
سپس كاسه را از دستگاه بیرون آورید و تكههای مرغ را در آن بریزید و در مایكروویو بگذارید. حالا دستگاه را با قدرت 100 درصد و به مدت 10 دقیقه روشن كنید.
سپس آرد ذرت و آب را با هم مخلوط كنید. ماست، گرام ماسالا و نعنا را بیفزائید و روی مرغ بریزید. اكنون دوباره آن را در دستگاه بگذارید و با قدرت 100 درصد به مدت 2 دقیقه، بپزید.
اینك در كاسه مناسب دیگری كره، آب مرغ و بلغور خیسانده را بریزید و با هم مخلوط كنید و در مایكروویو بگذارید. آنگاه دستگاه را با قدرت 100 درصد روشن كنید و به مدت 5 دقیقه بلغور را بپزید و به مخلوط مرغ بیفزائید.
بعد كشمش و قیسی را اضافه كنید و دوباره آن را در دستگاه قرار دهید و اینبار با قدرت 70 درصد، به مدت 5 دقیقه بپزید.