Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

مرغ عسلی با بلغور و میوه

مرغ عسلی با بلغور و میوه

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

عسل 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

سس خردل 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

رزماری  2 قاشق چایخوری

 

سینه مرغ خردكرده 650 گرم

 

آرد ذرت 2 قاشق چایخوری

 

آب 4 قاشق چایخوری

 

ماست 200 میلی‌لیتر

 

ادویه گرام ماسالا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نعنا خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

كره 20 گرم

 

آب مرغ 300 میلی‌لیتر

 

بلغور 200 گرم

 

كشمش پلوئی  30 گرم

 

قیسی خردكرده 30 گرم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

در كاسه مناسب مایكروویو عسل، خردل، آبلیمو و رزماری را بریزید و در مایكروویو بگذارید. آن‌گاه دستگاه را با قدرت 100درصد، به مدت 2 دقیقه روشن كنید.

سپس كاسه را از دستگاه بیرون آورید و تكه‌های مرغ را در آن بریزید و در مایكروویو بگذارید. حالا دستگاه را با قدرت 100 درصد و به مدت 10 دقیقه روشن كنید.

سپس آرد ذرت و آب را با هم مخلوط كنید. ماست، گرام ماسالا و نعنا را بیفزائید و روی مرغ بریزید. اكنون دوباره آن را در دستگاه بگذارید و با قدرت 100 درصد به مدت 2 دقیقه، بپزید.

 اینك در كاسه مناسب دیگری كره، آب مرغ و بلغور خیسانده را بریزید و با هم مخلوط كنید و در مایكروویو بگذارید. آن‌گاه دستگاه را با قدرت 100 درصد روشن كنید و به مدت 5 دقیقه بلغور را بپزید و به مخلوط مرغ بیفزائید.

بعد كشمش و قیسی را اضافه كنید و دوباره آن را در دستگاه قرار دهید و این‌بار با قدرت 70 درصد، به مدت 5 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: انواع مرغطرز تهیه مرغآموزش مرغپخت مرغآشپزباشیاعظم گلزارمنشمرغ عسلیمرغ با بلغورمرغ با میوهدستور مرغمواد اولیه مرغ عسلی تعداد بازديد: 1376 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است