Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

پلوی كدو حلوائی با خلال بادام (گیاهی)

پلوی كدو حلوائی با خلال بادام (گیاهی)

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

برنج ایرانی 300 گرم

 

كره‌ی گیاهی 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

سیر له كرده 1 حبه

 

كدو حلوائی مكعبی خرد كرده 200 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 100 گرم

 

فیله‌ی گوجه‌فرنگی خرد كرده 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

 

خلال بادام 3 قاشق سوپخوری

 

خلال بادام برای تزئین به میزان لازم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پنیر محلی مكعبی خرد كرده 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی

 

برنج را بشوئید و همراه با نمك در آب گرم بخیسانید. كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. پیاز و سیر را بیفزائید و قدری تفت دهید.

آن‌گاه كدو حلوائی را بیفزائید و آن را نیز اندكی تفت دهید. سپس قارچ، گوجه‌فرنگی، ‌نمك و فلفل را هم درون تابه بریزید و هم بزنید.

زعفران، دارچین و خلال بادام را اضافه كنید و حدود 3 دقیقه،‌ قارچ را تفت دهید.

اكنون برنج را در آب جوش بریزید و همینكه مغز برنج نرم شد، آن را صاف كنید و بگذارید دم بكشد.

حالا برنج و مخلوط كدو حلوائی را با هم مخلوط كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

اینك روی پلو را با خلال بادام، روغن زیتون و پنیر محلی سبزرنگ بیارائید.

یادآوری: برای تهیه‌ی پنیر محلی سبز رنگ؛ پنیر محلی را در آب اسفناج یا تره بخوابانید تا سبز رنگ شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پلوانواع پلوآشپزی گیاهیپلوی كدو حلوائی با خلال بادامپلوی کدو حلواییآموزش پنیر محلی تعداد بازديد: 1237 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است