تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی
برنج را بشوئید و همراه با نمك در آب گرم بخیسانید. كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. پیاز و سیر را بیفزائید و قدری تفت دهید.
آنگاه كدو حلوائی را بیفزائید و آن را نیز اندكی تفت دهید. سپس قارچ، گوجهفرنگی، نمك و فلفل را هم درون تابه بریزید و هم بزنید.
زعفران، دارچین و خلال بادام را اضافه كنید و حدود 3 دقیقه، قارچ را تفت دهید.
اكنون برنج را در آب جوش بریزید و همینكه مغز برنج نرم شد، آن را صاف كنید و بگذارید دم بكشد.
حالا برنج و مخلوط كدو حلوائی را با هم مخلوط كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.
اینك روی پلو را با خلال بادام، روغن زیتون و پنیر محلی سبزرنگ بیارائید.
یادآوری: برای تهیهی پنیر محلی سبز رنگ؛ پنیر محلی را در آب اسفناج یا تره بخوابانید تا سبز رنگ شود.