Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 21:50

سوپ اسفناج و خامه

سوپ اسفناج و خامه

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

كره یا روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

هویج خرد كرده 2 عدد درشت

 

ساقة كرفس خرد كرده 2 عدد

 

سیر خرد كرده 2 حبه

 

پودر كاری 2 قاشق سوپخوری

 

آب بوقلمون یك و نیم لیتر ( 6 پیمانه)

 

برنج یك دوم پیمانه

 

بوقلمون پخته و خرد كرده 2 پیمانه

 

خامه 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

 

اسفناج خرد كرده 300 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران كوهستانی

 

كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز، هویج، كرفس، سیر و پودر كاری را بیفزائید و تفت دهید. همینكه سبزیجات نرم شدند، آب بوقلمون و برنج را بیفزائید و سوپ را بجوشانید تا برنج نرم شود. سپس بوقلمون، خامه و اسفناج را نیز درون سوپ بریزید و پیوسته آن را هم بزنید. حالا سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.

یادآوری: در صورت دلخواه، می‌توانید از برنج قهوه‌ای در این سوپ استفاده كنید. در این صورت زمان پخت برنج بیش‌تر خواهد شد.

 

برچسب ها: سوپ اسفناج و خامهروش تهيه سوپ اسفناجآشپزي با اسفناجآشپزي مللسوپ تعداد بازديد: 1871 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است