تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران كوهستانی
كره را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه پیاز، هویج، كرفس، سیر و پودر كاری را بیفزائید و تفت دهید. همینكه سبزیجات نرم شدند، آب بوقلمون و برنج را بیفزائید و سوپ را بجوشانید تا برنج نرم شود. سپس بوقلمون، خامه و اسفناج را نیز درون سوپ بریزید و پیوسته آن را هم بزنید. حالا سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.
یادآوری: در صورت دلخواه، میتوانید از برنج قهوهای در این سوپ استفاده كنید. در این صورت زمان پخت برنج بیشتر خواهد شد.