Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

مافن پنیری

مافن پنیری

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ همزده 2-3 عدد

 

مخلوط پنیرهای مختلف* 200- 300 گرم

 

آرد سوخاری 2-3 قاشق سوپخوری

 

گردو‌ی خردكرده 50 گرم

 

كورن‌فلكس نیمكوب 1 پیمانه

 

كره آب‌كرده 20 گرم

 

* (سفید، موزارلا، چدار، پارمسان و بلوچیز)

آشپزباشی

 

در ظرف مناسبی، تخم‌مرغ‌ها و انواع پنیر را مخلوط كنید. حالا آرد سوخاری، گردو و كورن‌فلكس را به آن بیفزائید. اینك مواد را در قالب‌های مافن- كه از قبل با كره چرب‌كرده‌اید- بریزید

و در فر(تاون) گرم شده، با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه، بپزید. حالا مافن‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیمافنآشپزباشیمافن پنیریروش تهیه مافن پنیریآموزش مافن پنیریآشپزی پنیر تعداد بازديد: 1198 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است