آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
150 میلیلیتر از روغن را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
آنگاه گشنیز و فلفل سبز را بیفزائید و 3-5 دقیقه تفت دهید. حالا حرارت را ملایم کنید و زنجفیل، سیر، پودر چیلی و زردچوبه را به مواد درون تابه، اضافه کنید و هم بزنید.
سپس گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. حالا آب را بیفزائید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد.
اینک باقیمانده روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید و اسفناج را قدری در آن تفت دهید. اکنون اسفناج را همراه با نمک به گوشت بیفزائید و 5 دقیقه دیگر خوراک را بپزید .
حالا خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید و با فلفل قرمز خرد کرده بیارائید.