آشپزباشی - مبینا عینی
پیاز را به همراه سیر تفت دهید و زنجفیل را بیفزائید. آن گاه بادام زمینی و پس از آن میگوهای پاک کرده را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
سپس برنج را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.
اینک سس سویا، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را بیفزائید و خوب مخلوط کنید.
در آخر جوانه را افزوده و اجازه دهید قدری نرم شود. اینک فراید رایس را در ظرف مناسب سرو بکشید و با جوانه گندم، میگو، بادام و تخم مرغ آن را بیارائید.
یادآوری 1: میتوانید غذا را همانند تصویر قالبی سرو کنید.
یادآوری 2: میتوانید جوانه و میگو را با پلو مخلوط نکنید و مانند تصویر غذا را با آنها بیارائید.
یادآوری 3: میتوانید تخم مرغ را مانند املت ساده بپزید و بشکل خلالی یا نواری برش بزنید تا زیباتر باشد.