تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی
آب را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه قرص مرغ، زعفران و برنج را بیفزائید و به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه برنج بپزد و آبش كشیده شود روی حرارت ملایم نگه دارید.
همینكه برنج خنك شد، تخممرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس كف قالب مناسبی را به اندازهی 19× 29 سانتیمتر با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و چرب كنید. حالا مخلوط برنج را در قالب بریزید و صاف كنید.
آنگاه ماهی تن را در صافی بریزید و روغن اضافیش را بگیرید و با چنگال خرد كنید. اكنون ماهی را روی مایه برنج بریزید و پخش كنید. تخممرغ (اضافی)، شیر، پنیر، كدو، سس خردل و تره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
حالا این مخلوط را روی برنج و ماهی بریزید و قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه روی مخلوط برنج طلائی رنگ شود، بپزید.
اكنون مخلوط برنج و ماهی را به اندازههای دلخواه ببرید و برای پذیرائی در بشقاب زیبائی بچینید.