Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

تستا مکزیکی

تستا  مکزیکی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

فیله مرغ خلالی خرد کرده 300 گرم

آبلیموی ترش تازه یک‌دوم از یک‌ عدد 

پاپریکا یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز به میزان لازم        

پودر زنجفیل یک‌دوم قاشق چایخوری

زعفرانیک‌دوم قاشق چایخوری

نمکبه میزان لازم

روغن به میزان لازم

فلفل دلمه خلالی 60  گرم

نخود فرنگی 50 گرم

کدو خلالی خرد کرده 80 گرم

نان ترتیلا 4 عدد

سالسای گوجه 160 گرم

گوجه گیلاسی به میزان لازم

پنیر فتا 60 گرم

آشپزباشی - سمانه کریمیان

فیله مرغ، آبلیمو، پاپریکا، فلفل قرمز، پودر زنجفیل، زعفران و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.

آن‌گاه با سلفون رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.

حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید فلفل دلمه‌ای را تفت دهید، نخود و کدو را نیز افزوده و سپس مرغ را بیفزائید و با سبزیجات 5 دقیقه روی حرارت تفت دهید.

اکنون نان ترتیلا یا پیتا را در فر کمی برشته کنید، سالسا را روی سطح نان بریزید و سپس مخلوط مرغ و سبزیجات را  رویش بریزید و با گوجه گیلاسی و پنیر فتا آن را بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیتستا مکزیکیتستا گوشت مکزیکیطرز تهیه تستا مکزیکیمواد لازم برای تهیه تستاسمانه کریمیان تعداد بازديد: 1043 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است