آشپزباشی - سمانه کریمیان
فیله مرغ، آبلیمو، پاپریکا، فلفل قرمز، پودر زنجفیل، زعفران و نمک را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.
آنگاه با سلفون رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
حالا در تابه مناسبی قدری روغن بریزید فلفل دلمهای را تفت دهید، نخود و کدو را نیز افزوده و سپس مرغ را بیفزائید و با سبزیجات 5 دقیقه روی حرارت تفت دهید.
اکنون نان ترتیلا یا پیتا را در فر کمی برشته کنید، سالسا را روی سطح نان بریزید و سپس مخلوط مرغ و سبزیجات را رویش بریزید و با گوجه گیلاسی و پنیر فتا آن را بیارائید.