تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری
برنج را در آب جوش دارای نمك بریزید و بگذارید نرم شود و آن را آبكشی كنید. آنگاه اسفناج را بخارپز كنید و در صافی بریزید. سپس با پشت قاشق اسفناج را بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود. حالا اسفناج، پنیر فتا، تخممرغها، شوید، نعنا، پیازچه، پوست لیمو، نمك، فلفل و برنج خنك شده را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
اكنون روی 5 عدد از خمیرهای فیلو، كره بمالید و آنها را روی هم قرار دهید. سپس آن را به 8 مثلث تقسیم كنید و مثلثهای خمیر را در قالب كمربندی به قطر 22 سانتیمتر بچینید به گونهایكه اندكی روی هم قرار بگیرند و اضافی لبة خمیر را به دیوارة قالب بچسبانید. آنگاه مخلوط برنج و اسفناج را درون قالب، روی خمیر فیلو بریزید. حالا روی باقیماندة خمیر فیلو (5 ورق) نیز كره بمالید و روی هم قرار دهید. سپس آن را به 8 مثلث تقسیم كنید و آنها را روی مواد میانی بچینید.
روی آخرین خمیر نیز كره بمالید و قالب را در فر گرم كرده با دمای 160 درجة سانتیگراد بگذارید. اكنون پای را به مدت تقریبی 1ساعت در فر بپزید تا ترد و طلائی رنگ شود. پس از 10 دقیقه، پای را از قالب درآورید و آن را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید.