آشپزباشی – فاطمه درویش
پاستا را در آبجوش بریزید و بجوشانید تا بپزد و بعد در آبكش بریزید. آنگاه نیمی از كره را به آن بیفزائید و پاستا را گرم نگهدارید. باقیمانده كره را در تابه و روی اجاق بگذارید تا آب شود.
سپس پیاز را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. حال سیر را همراه با فیله مرغ درون تابه بریزید و تا زمانیكه رنگ فیلهها تغییر كند، آن را تفت دهید. اینك قارچ، گوجهفرنگی، رب گوجهفرنگی و سركه را بیفزائید.
در تابه را بگذارید و حرارت اجاق را ملایم كنید تا مایه جا بیفتد. حالا خامه، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و بگذارید بجوشد. آنگاه پاستا را درون این مایه بریزید و خوب هم بزنید.
پاستا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با پنیر و جعفری بیارائید و میل كنید.