تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
فر را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را چرب نمائید. آنگاه قارچ را در تابهی مناسبی بریزید و 5 دقیقه روی حرارت تند، تفت دهید و نمك و فلفل بزنید.
سپس ترهفرنگیها را حلقهای خرد كنید و ده دقیقه در كره تفت دهید. حالا قدری نمك و فلفل به آن بزنید و 5 دقیقهی دیگر روی حرارت نگه دارید تا طلائیرنگ شود.
اكنون آرد برنج و خامه را در تابهی دیگری بریزید و یك دقیقه روی حرارت بپزید تا اندكی غلیظ شود. اینك قارچ و ترهفرنگی را به این سس بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا خمیر هزارلا را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3-4 میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 12 سانتیمتر، 6 دایره از خمیر ببرید.
سپس مایهی فراهم كرده را روی خمیرها بگذارید و خمیر را تا بزنید تا به شكل نیمدایره درآید. لبههای خمیر را مرطوب كنید و به هم بچسبانید.
آنگاه پیراشكیها را با فاصله در سینی بچینید و رویشان را با تخممرغ همزده زرین كنید. اكنون سینی را در فر بگذارید و پیراشكیها را به مدت تقریبی 25 دقیقه، بپزید.
یادآوری: میتوانید خمیر هزارلا (میلفوی) را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.