Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

مَجبوس

مَجبوس

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 2 پیمانه

 

كره یا روغن برای سرخ‌كردن به میزان لازم

 

فلفل دلمه‌ای خردكرده 1 عدد متوسط

 

فیله گوجه‌فرنگی خردكرده 2 عدد متوسط

 

پیازداغ 6 قاشق سوپخوری

 

هل سبز درسته 1 قاشق سوپخوری

 

زیره سیاه 1 قاشق چایخوری

 

دانه فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

 

ادویه كاری 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

برگ بو 2 عدد

 

نمك  به میزان لازم

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

 

فیله مرغ 250 گرم

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

ابتدا برنج را آبكش كنید و بعد به مدت 30 دقیقه روی اجاق بگذارید تا دم بكشد. كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آن‌گاه فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و تفت دهید.

سپس پیازداغ، هل، زیره، فلفل، كاری، زردچوبه، برگ بو، نمك و زعفران را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید.

حالا در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید، فیله مرغ، نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید. اینك مخلوط فلفل دلمه‌ای و ادویه را به مرغ اضافه كنید، یك‌سوم از آن را كنار بگذارید و باقیمانده را با چلو مخلوط كنید.

آن‌گاه مجبوس را برای پذیرائی در دیس مناسبی، بكشید و با مواد كنار گذاشته بیارائید.

یادآوری: هنگام كشیدن پلو در دیس، برگ بو را درآورید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغآشپزباشیاعظم گلزارمنشمَجبوسآموزش مَجبوسطرز تهیه مَجبوسانواع مَجبوسدستور مَجبوسمواد اولیه مَجبوس تعداد بازديد: 1254 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است