آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
ابتدا برنج را آبكش كنید و بعد به مدت 30 دقیقه روی اجاق بگذارید تا دم بكشد. كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را بیفزائید و تفت دهید.
سپس پیازداغ، هل، زیره، فلفل، كاری، زردچوبه، برگ بو، نمك و زعفران را بیفزائید و 1 دقیقه تفت دهید.
حالا در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید، فیله مرغ، نمك و فلفل را بیفزائید و تفت دهید. اینك مخلوط فلفل دلمهای و ادویه را به مرغ اضافه كنید، یكسوم از آن را كنار بگذارید و باقیمانده را با چلو مخلوط كنید.
آنگاه مجبوس را برای پذیرائی در دیس مناسبی، بكشید و با مواد كنار گذاشته بیارائید.
یادآوری: هنگام كشیدن پلو در دیس، برگ بو را درآورید.