Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

پیتزا ناپولی

پیتزا ناپولی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 عدد پیتزا

مایه خمیر  1قاشق چایخوری

آب ولرم  یک چهارم پیمانه

آرد 2 پیمانه

نمک و ریحان خشک یک دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون یک چهارم پیمانه

پیاز  1 عدد کوچک

روغنبه میزان لازم

سوسیس دودی خرد کرده    100 گرم

ژامبون دودی خرد کرده  100 گرم

قارچ خرد کرده   10 عدد

فلفل دلمه ای رنگی خرد کرده 1 عدد

نمک ، فلفل و پودر اورگانو       به میزان لازم

کنسرو ذرت   100 گرم

زیتون بدون هسته  10 عدد

پنیر موزارلا  200 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس ناپولی

گوجه فرنگی پوست کنده   5 عدد

پیاز  1 عدد

فلفل دلمه ای کوچک  1 عدد

سس گوجه فرنگی   50 گرم

سیر له کرده   2 حبه

روغن زیتون   3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل   به میزان لازم

آویشن و ریحان خشک   1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - معصومه فلاحی

مایه خمیر و آب ولرم را مخلوط کنید و کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

آن گاه در ظرف مناسبی آرد، نمک ،ریحان و روغن را مخلوط کنید و مایه خمیر عمل آمده را نیز بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.

سپس خمیر را در ظرف چربکردۀ مناسبی بگذارید و رویش را بپوشانید و به مدت یکساعت به آن  استراحت دهید تا حجمش افزایش یابد. 

در این فاصله پیاز را با اندکی روغن تفت دهید تا سبک شود و به ترتیب سوسیس،ژامبون،قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مواد کشیده شود.

آن گاه ادویه را به همراه نصف ذرت و زیتون حلقه ای خرد کرده به مواد افزوده و آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. 

اینک خمیر را با وردنه باز کنید و داخل قالب مخصوص پیتزا بگذارید و از سس فراهم کرده روی خمیر بریزید.

سپس خمیر را به ترتیب با پنیر پیتزا،مواد آماده کرده، پنیر و مابقی ذرت و زیتون بپوشانید و روی مواد کمی آب اسپری کنید و آن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت تقریبی 25- 30 دقیقه بپزید تا پخته و طلایی شود.

روش تهیه سس ناپولی

گوجه فرنگی،پیاز،فلفل دلمه ای و سس گوجه فرنگی را داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا پوره شوند.

سپس روغن زیتون ،نمک،فلفل،آویشن و ریحان را اضافه کنید و سس را روی حرارت بگذارید تا کاملا غلیظ شود و جا بیفتد.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیمعصومه فلاحیپیتزا ناپولیغذای خوشمزه و فوریروش تهیه انواع پیتزامواد لازم برای تهیه پیتزا ناپولی تعداد بازديد: 1238 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است