آشپزباشی - معصومه فلاحی
مایه خمیر و آب ولرم را مخلوط کنید و کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
آن گاه در ظرف مناسبی آرد، نمک ،ریحان و روغن را مخلوط کنید و مایه خمیر عمل آمده را نیز بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود.
سپس خمیر را در ظرف چربکردۀ مناسبی بگذارید و رویش را بپوشانید و به مدت یکساعت به آن استراحت دهید تا حجمش افزایش یابد.
در این فاصله پیاز را با اندکی روغن تفت دهید تا سبک شود و به ترتیب سوسیس،ژامبون،قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مواد کشیده شود.
آن گاه ادویه را به همراه نصف ذرت و زیتون حلقه ای خرد کرده به مواد افزوده و آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
اینک خمیر را با وردنه باز کنید و داخل قالب مخصوص پیتزا بگذارید و از سس فراهم کرده روی خمیر بریزید.
سپس خمیر را به ترتیب با پنیر پیتزا،مواد آماده کرده، پنیر و مابقی ذرت و زیتون بپوشانید و روی مواد کمی آب اسپری کنید و آن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد به مدت تقریبی 25- 30 دقیقه بپزید تا پخته و طلایی شود.
روش تهیه سس ناپولی
گوجه فرنگی،پیاز،فلفل دلمه ای و سس گوجه فرنگی را داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا پوره شوند.
سپس روغن زیتون ،نمک،فلفل،آویشن و ریحان را اضافه کنید و سس را روی حرارت بگذارید تا کاملا غلیظ شود و جا بیفتد.