تحریریه ماهنامه آشپزباشی –اعظم گلزارمنش
گوشت را بپزید، استخوانهایش را بگیرید و گوشت را بكوبید تا نرم شود. نخود را نیز بپزید و كنار بگذارید. آنگاه برنج خیسانده را در قابلمه مناسبی بریزید، به میزان كافی آب به آن بیفزائید و بگذارید برنج بپزد و نرم شود.
سپس گوشت كوبیده، نخود پخته، نمك، فلفل، زردچوبه و سهچهارم از پیازداغ را درون برنج پخته بریزید و پیوسته آش را هم بزنید تا جا بیفتد و غلیظ شود. اینك نیمی از دارچین را به آش بیفزائید و مخلوط كنید.
آنگاه آش را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بكشید و آن را با باقیمانده دارچین، پیازداغ و نعناداغ بیارائید.