تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی
گوشت را مكعبی خرد كنید و در سس بخوابانید. رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا گوشت ترد و مزهدار شود. آنگاه گوشت، پیاز، قارچ، فلفل دلمهای و گوجهفرنگیها را به طور یك در میان به سیخ بكشید و روی منقل یا كبابپز برشته كنید و گاهی رویشان كره بمالید.
حال كباب را روی بلغور پخته بگذارید و میل كنید.
روش تهیه سس: روغن زیتون، آبلیمو، سیر، پیاز، ارگانو، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
روش تهیه بلغور گندم: بلغور را بخیسانید و 5 دقیقه در آب جوش بجوشانید. سپس آن را در صافی بریزید و همچنان كه گرم است میل كنید.