آشپزباشی- مرضیه فولادی
ابتدا گوشت بوقلمون را به صورت حبهای خرد كنید. بعد همراه با دو حبه سیر، برگ بو، آب و نمك، در قابلمهی مناسبی روی اجاق بپزید.
حالا اسفناج را بپزید و بگذارید آبش كاملاً بخار شود و در پایان كمی نمك بزنید. اكنون كره را در ماهیتابه روی اجاق آب كنید و اسفناج را در آن بریزید و 2 دقیقه تفت دهید.
سپس شنبلیله را بیفزائید و 2 دقیقهی دیگر تفت دهید. در این هنگام بوقلمون پخته، پنیر، فلفلسیاه، پیازداغ، باقیماندهی سیر و بادامزمینی را اضافه نمائید و كاملاً مخلوط سازید.
آنگاه خوراك را در ظرف بكشید و همراه با نان یا پلو میل نمائید.
نكتههای خواندنی
برای نگهداری بوقلمون در منزل ابتدا تو دلی، دل، جگر و سایر اندام داخل قفسه سینه بوقلمون را خارج كنید و آنها را جداگانه نگهداری كنید.
از آنجا كه فریزرهای خانگی توانایی انجماد سریع گوشت بوقلمون خالیشده كامل را ندارند و احتمال آلودگی به سالمونلا وجود دارد، ضروری است كه بوقلمون را پس از تخلیه شكم و قفسه سینه به قطعات كوچك برش دهید و سپس با آب سرد بشوئید و با هوله كاغذی آشپزخانه خشك كنید، سپس میتوانید در فویل آلومینیومی بپیچید و تا مدت 6 ماه در فریزر نگهداری كنید.