Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 20 مهر 1403 - 11:12

کباب بوقلمون اسپایسی

کباب بوقلمون اسپایسی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

فیله بوقلمون  یک کیلو و دویست گرم

سبزی معطر (گشنیز، ریحان و رزماری خرد کرده)   250 گرم

نمک و فلفل   به میزان لازم

زعفران حلکرده  به میزان لازم

آبلیموی تازه  یک‌سوم پیمانه

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر(یک‌چهارم پیمانه)

پودر سیر یک‌ قاشق چایخوری

زیره یک قاشق چایخوری

پودر پاپریکا یک قاشق چایخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فیله‌های بوقلمون را به اندازه مناسب خرد کنید.

آن‌گاه سبزی‌های معطر، نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو، روغن زیتون، پودر سیر، زیره و پاپریکا را در مخلوط‌کن بریزید و آن را مخلوط کنید.

حالا فیله‌ها را در این مواد یک شب بخوابانید تا مزه‌دار شود. سپس آنها را به سیخ بکشید و کباب کنید.

برچسب ها: آشپزی مللانواع کبابکباب بوقلمونآشپزباشیاعظم گلزارمنشبوقلمونکباب بوقلمون اسپایسیانواع غذا با گوشت بوقلمونغذا با گوشت بوقلمونانواع غذاب گوشتی تعداد بازديد: 1034 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است