تحریریه ماهنامه آشپزباشی –فاطمه درویش
مرغ، پیاز، نمك و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و با مقدار كافی آب، بپزید. آنگاه مرغ را از قابلمه درآورید و آبش را صاف كنید. سپس فندق را در آب مرغ بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت، روی حرارت ملایم اجاق بپزید.
حالا رب انار، رب گوجهفرنگی و آرد را با هم مخلوط كنید و آن را همراه با مرغ پخته، به خورش بیفزائید. اكنون پوست بادمجانها را بگیرید و در روغن سرخ كنید و درون خورش بریزید.
گلپر را بیفزائید و 15 دقیقه دیگر خورش را روی اجاق نگه دارید تا بپزد و جا بیفتد. اینك فندق قاتق را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.