Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:23

فندق قاتُق

فندق قاتُق

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

ران و سینه مرغ خرد كرده 750 گرم

 

پیاز 1 عدد متوسط

 

نمك 1-2 قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فندق آسیاب‌كرده 200 گرم

 

رب انار ترش 1-2 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

بادمجان قلمی 3 - 4 عدد متوسط

 

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

 

گلپر یك‌دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –فاطمه درویش

 

مرغ، پیاز، نمك و زردچوبه را در قابلمه مناسبی بریزید و با مقدار كافی آب، بپزید. آن‌گاه مرغ را از قابلمه درآورید و آبش را صاف كنید. سپس فندق را در آب مرغ بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت، روی حرارت ملایم اجاق بپزید.

حالا رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آرد را با هم مخلوط كنید و آن را همراه با مرغ پخته، به خورش بیفزائید. اكنون پوست بادمجان‌ها را بگیرید و در روغن سرخ كنید و درون خورش بریزید.

گلپر را بیفزائید و 15 دقیقه دیگر خورش را روی اجاق نگه دارید تا بپزد و جا بیفتد. اینك فندق قاتق را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزیفندق قاتُقغذا با فندقآموزش فندق قاتُقمواد اولیه فندق قاتُقآشپزی با فندق تعداد بازديد: 1454 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است