روشتهیه
بلغور گندم را به مدت 4 ساعت در آب خیس کرده و آبکش کنید تا آب آن کاملاً گرفته شود.
گوشت، نمک، دارچین و فلفل سیاه را با بلغور مخلوط کرده و در چرخ گوشت بریزید یا با دست ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود و خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
برای تهیه مواد داخلی، پیاز را در روغن تفت دهید، گوشت را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید تا آب گوشت بخار شود، دارچین، فلفل سیاه، نمک و خلال بادام را اضافه کنید، سپس مواد را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملاً خنک شود.
از خمیر بلغور و گوشت به اندازه یک توپ کوچک برداشته و وسط آن را باز کنید و از مواد داخلی به اندازه یک قاشق چایخوری در وسط خمیر قرار دهید و خمیر را به شکل بیضی درآورده و در یک سینی آردپاشیشده بچینید و در پایان در روغن فراوان سرخ کنید تا کاملاً برشته شود.