Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

كوسا مَحشـی

كوسا مَحشـی

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

كدو سبز 10 عدد متوسط

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پوره گوجه‌فرنگی یك‌چهارم پیمانه

 

نمك به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

برنج 1 پیمانه

 

گوشت چرخكرده 250 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 1 عدد

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

جعفری خردكرده یك‌سوم پیمانه

 

نعنا خردكرده یك‌سوم پیمانه

 

گشنیز خردكرده یك‌سوم پیمانه

 

ادویه مخلوط یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

فلفل سیاه  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

كره نرم 20 گرم

 آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

ابتدا كدوها را بشوئید و سر آن را جدا سازید. آن‌گاه با دقت داخلشان را خالی كنید به گونه‌ای كه سوراخ نشوند. حالا كدوها را با مواد میانی پر كنید و 1 سانتی‌متر از دهانه كدوها را خالی بگذارید.

اینك ظرف مناسبی بردارید و كدوهای پر كرده را به آرامی و با دقت در آن بچینید. اكنون در ظرف دیگری، روغن زیتون و پوره گوجه‌فرنگی را بریزید و روی حرارت قرار دهید.

سپس یك پیمانه آب و قدری نمك به آن بیفزائید و این سس را روی كدوها بریزید. ظرف را روی اجاق بگذارید. در آن را ببندید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بپزید.

روش تهیه مواد میانی: ابتدا برنج را از شب قبل بخیسانید، در آب‌جوش بریزید و همینكه قدری نرم شد، آبكش كنید. آن‌گاه در كاسه مناسبی گوشت، رب گوجه‌فرنگی، پیاز، جعفری، نعنا، گشنیز، ادویه مخلوط، فلفل سیاه، نمك، كره نرم و برنج را با هم مخلوط كنید.

یادآوری 1: در لبنان این غذا با ماست میل می‌شود.

یادآوری 2: منظور از ادویه مخلوط؛ پودر زنجفیل، جوز هندی، دارچین، پودر گل سرخ، پودر زیره و زردچوبه است.

 

برچسب ها: آشپزی با کدوژینوس نوروزیكوسا مَحشـیآموزش كوسا مَحشـیطرز تهیه كوسا مَحشـیانواع كوسا مَحشـیمواد اولیه كوسا مَحشـیدستور كوسا مَحشـیآشپز باشی تعداد بازديد: 1955 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است