Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:20

پای ماهی تن

پای ماهی تن

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

ماهی تن یك قوطی

 

سس سفید یك‌دوم پیمانه

 

كره آب‌كرده  30 گرم

 

تخم‌مرغ 2-3 عدد

آشپزباشی

 

ابتدا ماهی تن را در ظرفی بریزید و با سس سفید و كره مخلوط كنید تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط نمائید. اینك قالب‌ها را چرب كنید. و از مایه فراهم‌كرده، آن‌ها را پر سازید و در فر(تاون) گرم‌كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 45 دقیقه بپزید. تا طلائی رنگ شود.

اكنون پای‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و سر میز ببرید. یادآوری: برای تهیه سس سفید؛ 25 گرم را در تابه مناسبی آب كنید، آن گاه 25 گرم آرد را در آن تفت دهید. سپس 250 میلی‌لیتر شیر را به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پایآشپزباشیپای ماهی تنتن ماهیپای با تنآشپزی با پایروش تهیه پای ماهی تن تعداد بازديد: 1321 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است