آشپزباشی - مریم امیری
ظرف مناسب سوفله را با کره چرب کنید. آنگاه کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید.
سپس آرد را بیفزائید و اندکی تفت دهید. حالا شیر را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید تا سس غلیظی حاصل شود.
اکنون سس را از روی حرارت بردارید و زرده تخممرغها، نمک، فلفل و جوز هندی را به آن بیفزائید. سپس گل کلم را خرد کنید و 5 دقیقه در آب جوش بپزید.
اینک گل کلم پخته را همراه با شیر و جعفری به سس فراهم کرده بیفزائید سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد آن را به آرامی به مایه سوفله افزوده و مخلوط کنید.
آنگاه مایه فراهم کرده را در ظرفهای مخصوص سوفله بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فرم گرم کرده با دمای 170درجه سانتیگراد بپزید.