Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:14

سوفلۀ گل کلم

سوفلۀ گل کلم

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

کره 50 گرم

آرد 50 گرم

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

زرده تخم مرغ 3 عدد

نمک  به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

جوز هندی یک‌چهارم قاشق چایخوری

گل کلم 700 گرم

جعفری خرد کرده  3 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا 100 گرم

سفیده تخم مرغ  4 عدد

آشپزباشی - مریم امیری

ظرف مناسب سوفله را با کره چرب کنید. آن‌گاه کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید.

سپس آرد را بیفزائید و اندکی تفت دهید. حالا شیر را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید تا سس غلیظی حاصل شود.

اکنون سس را از روی حرارت بردارید و زرده تخم‌مرغ‌ها، نمک، فلفل و جوز هندی را به آن بیفزائید. سپس گل کلم را خرد کنید و 5 دقیقه در آب جوش بپزید.

اینک گل کلم پخته را همراه با شیر و جعفری به سس فراهم کرده بیفزائید سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و بعد آن را به آرامی به مایه سوفله افزوده و مخلوط کنید. ‌

آن‌گاه مایه فراهم کرده را در ظرف‌های مخصوص سوفله بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فرم گرم کرده با دمای 170درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: غذای مللطرز تهیه سوفلهانواع سوفلهآشپزباشیمریم امیریانواع غذا با گل کلمغذای فرانسویسوفله گل کلممواد لازم برای تهیه سوفله گل کلم تعداد بازديد: 1752 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است