آشپزباشی - معصومه فلاح
در تابۀ مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.آنگاه بادمجان و کدو را اندکی تفت دهید و کنار بگذارید.
سپس پیاز را در تابۀ روغن بریزید و صبر کنید تا پیاز سبک و طلائی شود.حالا سیر،نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
قارچ، فلفل دلمهای،پودر آویشن و پودر پاپریکا را نیز افزوده و کمی دیگر تفت دهید.
در آخر کدو، بادمجان و کلم براکلی را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
اکنون شیر نارگیل، خامه و نصف پنیر پارمسان را مخلوط کنید تا یکدست شود و این سس را به سبزیجات تفت داده اضافه کنید و هم بزنید.
اینک سس آماده کرده را به پاستا بیفزائید و خوب هم بزنید و پاستا را در ظرف مناسب پذیرائی بریزید و باقیماندۀ پنیر را روی پاستا بریزید و غذا را سرو نمایید.