Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

كتلت ترش گردو

كتلت ترش گردو

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 500 گرم

 

گوشت چرخ كرده 100 گرم

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

نعنا خشك 1 قاشق سوپخوری

 

آرد سوخاری 70-100 گرم

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

سبزی معطر خرد كرده 50 گرم (گشنیز، نعنا، جعفری و شوید)

 

گردوی ریز خرد كرده 150 گرم

 

رب انار ترش 3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی

 

سیب‌زمینی‌ها را بپزید و رنده كنید. آن‌گاه سیب‌زمینی، گوشت، تخم‌مرغ‌ها، نمك، فلفل، زردچوبه و نعنا را در كاسه‌ مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. سپس آرد سوخاری را كم‌كم به این مخلوط بیفزائید و ورز دهید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا هر بار به اندازه‌ نارنگی از مایه‌ كتلت بردارید و كف دستتان پهن كنید. اندكی از مواد میانی، درونش بگذارید و به شكل بیضی ببندید. اكنون كتلت‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و روی هوله‌ كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.

اینك كتلت‌ها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با گوجه‌فرنگی و رب انار بیارائید.

روش تهیه‌ مواد میانی: روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق گرم كنید. آن‌گاه سبزی، گردو و رب انار را بیفزائید و قدری تفت دهید. پس از 5-6 دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مخلوط فراهم كرده خنك شود.

 

برچسب ها: کتلتانواع کتلتآموزش کتلتمواد اولیه کتلتكتلت ترش گردوکتلت ترشآشپزی با گردو تعداد بازديد: 1674 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است