تحریریه ماهنامه آشپزباشی
سیبزمینیها را بپزید و رنده كنید. آنگاه سیبزمینی، گوشت، تخممرغها، نمك، فلفل، زردچوبه و نعنا را در كاسه مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید. سپس آرد سوخاری را كمكم به این مخلوط بیفزائید و ورز دهید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا هر بار به اندازه نارنگی از مایه كتلت بردارید و كف دستتان پهن كنید. اندكی از مواد میانی، درونش بگذارید و به شكل بیضی ببندید. اكنون كتلتها را در روغن داغ سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.
اینك كتلتها را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با گوجهفرنگی و رب انار بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق گرم كنید. آنگاه سبزی، گردو و رب انار را بیفزائید و قدری تفت دهید. پس از 5-6 دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مخلوط فراهم كرده خنك شود.