Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

پادتای رشته سرخكرده تایلندی

پادتای رشته سرخكرده تایلندی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكر یك چهارم پیمانه

 

سس سویا 3قاشق سوپخوری

 

سس تمر هندی ترش  یك‌چهارم پیمانه

 

روغن مایع یك‌دوم پیمانه

 

توفو  60 گرم

 

پیاز رنده‌كرده  3 قاشق سوپخوری

 

تربچه رنده‌كرده  3 قاشق سوپخوری

 

میگو  200 گرم

 

نودل برنجی تایلندی 150 گرم

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

پیازچه  3 ساقه

 

جوانه ماش  200 گرم

 

بادام‌زمینی كوبیده  6 قاشق سوپخوری

 

میگوی خشك 3 قاشق سوپخوری

 

پودر چیلی 1 قاشق چایخوری

 

لیموترش 1 عدد

آشپزباشی

 

ابتدا شكر، سس سویا و تمر هندی را با هم مخلوط كنید و خوب هم بزنید. حالا روغن را داغ كنید و توفو را در آن تفت دهید. نیمی از روغن آن را در كاسه كوچكی كنار بگذارید. آن‌گاه پیاز و تربچه را در همان تابه تفت دهید تا عطر آن‌ها بلند شود. سپس میگو و نودل را به آن اضافه كنید و تا زمانی كه رشته‌ها نرم شوند، به تفت دادن ادامه دهید.

حالا مخلوط سس تمرهندی را بیفزائید. اینك بقیه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را در آن بشكنید و مخلوط كنید و مخلوط رشته را به آن بیفزائید. سپس پیازچه، جوانه ماش، بادام‌زمینی كوبیده، میگوی خشك و چیلی كوبیده را به آن اضافه كنید و تا هنگام پخته شدن مواد، تفت دهید. اكنون نودل را در بشقاب بریزید و به دلخواه تزئین كنید.

یادآوری: توفو نوعی پنیر است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیپادتای رشته سرخكرده تایلندیپادتای رشتهرشته سرخ کردهپادتای تایلندیآموزش پادتای تعداد بازديد: 1238 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است