آشپزباشی
ابتدا شكر، سس سویا و تمر هندی را با هم مخلوط كنید و خوب هم بزنید. حالا روغن را داغ كنید و توفو را در آن تفت دهید. نیمی از روغن آن را در كاسه كوچكی كنار بگذارید. آنگاه پیاز و تربچه را در همان تابه تفت دهید تا عطر آنها بلند شود. سپس میگو و نودل را به آن اضافه كنید و تا زمانی كه رشتهها نرم شوند، به تفت دادن ادامه دهید.
حالا مخلوط سس تمرهندی را بیفزائید. اینك بقیه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا تخممرغها را در آن بشكنید و مخلوط كنید و مخلوط رشته را به آن بیفزائید. سپس پیازچه، جوانه ماش، بادامزمینی كوبیده، میگوی خشك و چیلی كوبیده را به آن اضافه كنید و تا هنگام پخته شدن مواد، تفت دهید. اكنون نودل را در بشقاب بریزید و به دلخواه تزئین كنید.
یادآوری: توفو نوعی پنیر است.