آشپزباشی - سرمه جلیلی
سیبزمینیها را بپزید، پوست بکنید و رنده کنید، آنگاه زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا کنید. زرده را خوب بزنید و با سس سفید ترکیب کنید.
سفیده را هم آنقدر بزنید تا پوک و سبک شود. سپس زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و کمی نمک به آن بیفزائید .
حالا سیبزمینی را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید. اینک کف ظرف نسوز مناسبی را با کره چرب کنید .
نیمی از مواد را در آن بریزید، رویش قدری از مخلوط پنیر بپاشید و دوباره بقیه مواد را ریخته و باقیمانده پنیر را رویش بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 30-40 دقیقه بپزید تا سطح سوفله طلایی شود.
یادآوری: برای آنکه سوفله شما لطیفتر شود بهتر است آن را به طریقه بنماری بپزید.