Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:24

سوفله سیب زمینی

سوفله سیب زمینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براى 6-8 نفر

سیب‌زمینی 750 گرم

تخم مرغ  6-7 عدد 

سس سفید یک‌دوم پیمانه

نمک به میزان لازم  

 کره 20 گرم

پنیر موزارلا رنده کرده 150 گرم

پنیر گودا یا پارمسان در حدود 100 گرم  

آشپزباشی - سرمه جلیلی

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوست بکنید و رنده کنید، آن‌گاه زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید. زرده را خوب بزنید و با سس سفید ترکیب کنید.

سفیده را هم آنقدر بزنید تا پوک و سبک شود. سپس زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و کمی نمک به آن بیفزائید .

حالا سیب‌زمینی را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید. اینک کف ظرف نسوز مناسبی را با کره چرب کنید .

نیمی از مواد را در آن بریزید، رویش قدری از مخلوط پنیر بپاشید و دوباره بقیه مواد را ریخته و باقیمانده پنیر را رویش بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 30-40 دقیقه بپزید تا سطح سوفله طلایی شود.

یادآوری: برای آنکه سوفله شما لطیف‌تر شود بهتر است آن را به طریقه بن‌ماری بپزید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیسوفله سیب زمینیانواع غذا با سیب زمینیسرمه جلیلیغذای آسانغذای فرانسویانواع سوفله و گراتن تعداد بازديد: 1145 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است