تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی
سیب زمینی ها را بپزید، پوره كنید و شیر را به آن بیفزائید. آنگاه كره را در تابه مناسبی بریزید و آب كنید. پیاز و فلفل دلمهای را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و جعفری، تخممرغ، نمك و فلفل را به مواد درون تابه اضافه كنید.
حالا این مخلوط را به پوره سیبزمینی افزوده و خوب مخلوط نمائید. اینك 6 قالب تارتلت را كه بهتر است دیواره آنها از كفشان جدا باشد، چرب كنید و مایه فراهم كرده را درون این قالبها بریزید، آنگاه كره آبكرده (اضافی) رویشان بدهید و پنیر پارمسان بپاشید.
اكنون تارتلت را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه رویش طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.