آشپزباشی –مرضیه مرشدی
سیبزمینی، تخممرغها، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه روغن را در تابه نچسبی به قطر حدود 23 سانتیمتر بریزید و روی اجاق داغ كنید.
حالا مایه كوكوی سیبزمینی را در آن بریزید، در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم كوكوی سیبزمینی را نیمپز كنید. اینك كوكوی سبزی را به این ترتیب فراهم كنید.
سبزی كوكو، تخممرغها، نمك، فلفل، آرد، گردو و زرشك را در كاسه بزرگی بریزید و خوب مخلوط كنید و آن را روی كوكوی سیبزمینی بریزید و صاف كنید.
اكنون مجدداً تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در تابه را بگذارید. صبر كنید تا كوكوی سبزی نیز بپزد. میتوانید آن را برگردانید تا روی كوكوی سبزی نیز طلائیرنگ شود.
برای اینكار بشقابی به اندازه در تابه انتخاب كنید. كوكو را برگردانید و دوباره آن را به تابه هدایت كنید. آنگاه كوكوی دورنگ را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: زرشك را در یكدوم پیمانه آب گرم بخیسانید و 15 -20 دقیقه كنار بگذارید. سپس آن را در صافی بریزید، آب اضافی آن را بگیرید و مصرف نمائید.