تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاوشی
گوشت، ایرمیك، زیره، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمك، سیر، رب فلفل و یك قاشق آب را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید و خوب ورز دهید.
آنگاه رویش را بپوشانید و 15 دقیقه، كنار بگذارید. سپس هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از مایهی كوفته بردارید و به شكل توپ درآورید.
حالا كوفتهها را در روغن سرخ كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید.
میتوانید كوفته را با گوجهفرنگی و براكلی بیارائید.
یادآوری: رب فلفل را میتوانید از فروشگاههای معتبر تهیه نمائید.