Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

كوفته سوجوق

كوفته سوجوق

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

(سمولینا) ایرمیك 2 قاشق سوپخوری

 

زیره‌ی سبز 1 قاشق سوپخوری

 

فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

سیر له كرده 5 حبه

 

رب فلفل 1 قاشق سوپخوری

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاوشی

 

گوشت، ‌ایرمیك، زیره،‌ فلفل قرمز، ‌فلفل سیاه، نمك، ‌سیر، رب فلفل و یك قاشق آب را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید و خوب ورز دهید.

آن‌گاه رویش را بپوشانید و 15 دقیقه، كنار بگذارید. سپس هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از مایه‌ی كوفته بردارید و به شكل توپ درآورید.

حالا كوفته‌ها را در روغن سرخ كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید.

می‌توانید كوفته را با گوجه‌فرنگی و براكلی بیارائید.

یادآوری: رب فلفل را می‌توانید از فروشگاه‌های معتبر تهیه نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکوفتهآموزش کوفتهانواع کوفتهآشپزی ترکیغذای ترکیه ایكوفته سوجوق تعداد بازديد: 1929 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است